CHARITY RATING SÖKER NY VERKSAMHETSCHEF

I Sverige skänker 58 % av alla privatpersoner till ideell sektor men fortfarande känner var fjärde givare lågt förtroende för sektorn. Som verksamhetschef på Charity Rating har du möjligheten att vara med och påverka statistiken och bidra till utvecklingen av svensk ideell sektor. Vi är givarnas intresseorganisation och arbetar oberoende, upplysande och vägledande med ständigt aktuella analyser och rapporter.

Charity Rating – Givarnas intresseorganisation söker verksamhetschef som ska ansvara för och leda Charity Ratings arbete och långsiktiga utveckling, som precis som vi brinner för att vår vision En värdeskapande och frisk sektor ska bli verklighet. Mycket har hänt under de tio som Charity Rating har varit verksamma men förtroendet för och transparensen i sektorn behöver fortfarande stärkas. Vår övertygelse och vision är att skapa en värdeskapande och transparent sektor som bidrar till att öka förtroendet och på så sätt får givare att bidra mer. Det blir en win-win-situation där både sektorn och samhället gynnas. Som verksamhetschef för Charity Rating kommer du leda detta arbete.

För att ge stöd till effektiva samarbeten med ideella organisationer erbjuder Charity Rating även rådgivningstjänster till privatpersoner, företag, stiftelser och offentliga bidragsgivare.

Vi söker nu dig som vill ansvara för och leda Charity Ratings arbete och långsiktiga utveckling. Som precis som vi brinner för att vår vision En värdeskapande och frisk sektor ska bli verklighet.

Som verksamhetschef ansvarar du för att:

  • Utarbeta förslag till planer för verksamheten, formulera mål och budgetera verksamheten.
  • Företräda Charity Rating utåt på seminarier, i media och andra sammanhang, själv eller tillsammans med styrelsen
  • Rollen förutsätter stort engagemang, tydlig drivkraft samt god samarbetsförmåga
  • Till din hjälp får du medarbetare som vill ha en tydlig och engagerande ledare samt en kunnig och mångfacetterad styrelse

Positionen innebär att du tillsammans med Charity Ratings styrelse har ansvar för organisationens ekonomi och att du ska arbeta med, säkerställa och utveckla organisationens finansiering tillsammans med vår fundraisingansvarige.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att leda organisationer
  • God förmåga att leda och motivera medarbetare
  • Kunskap om det civila samhället och strategiarbete
  • Analytisk och kommunikativ med ett visionärt inslag
  • Förmåga till helhetssyn och strategiskt tänkande
  • Erfarenheter från att arbeta med kommunikation och informationskampanjer

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse

 

För att ansökan till tjänsten skicka CV och personligt brev till Gerda Larsson, gerda.larsson@charityrating.org. Välkommen med din ansökan senast 8 april 2016! 

 

 

 

 

Dela: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email

Relaterade inlägg