Charity Rating söker analytiker för granskning av organisationer i ideell sektor

 

Visste du att 58 % av svenskarna skänker pengar men var fjärde person har lågt förtroende för ideell sektor? Många väljer att ge till en etablerad organisation med ett känt varumärke som man litar på om man ska ge till välgörenhet. Charity Rating vill uppmana till att ge med både hjärta och hjärna och arbetar därför med informationsspridning, analys och utvärdering av ideella organisationer. Vi söker nu en analytiker som kommer att delta i granskningen av ideella organisationer. Tjänsten är en heltidstjänst över sommaren och för rätt person finns goda chanser till fortsatt arbete på deltid.

Varje år granskar Charity Rating, i vårt verktyg Givarguiden, över 200 organisationer ideella organisationer i tre parameterar, demokratisk struktur, ekonomi och transparens. Granskningen sker under sommaren och vi söker därför en analytiker som kommer att delta i granskningen av de ideella organisationerna. Genom detta jobb kommer du att få mycket goda kunskaper i den ideella sektorn och det finns goda möjligheter för fortsatt arbete på deltid för rätt person.

Vi söker dig om studerar ekonomi och har god vana av att läsa och tolka årsredovisningar. Om du har ett grafiskt intresse och kunskaper i InDesign och/eller Photoshop är det mycket meriterande.

Vi tror att du som söker är engagerad, ansvarstagande och handlingskraftig. Du är en initiativtagande person som själv kan driva ditt arbete. För oss är det viktigt att du vill utvecklas på din arbetsplats. Viktigast är att du är nyfiken och prestigelös samt villig att ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du kommer även att ges möjlighet att delta i externa seminarier och på så sätt vidga dina nätverk.

Tjänsten är en heltidstjänst som sträcker sig över sommaren men för rätt person finns goda chanser till fortsatt deltidsarbete.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till sofia.ingemanson@charityrating.org. I brevet vill vi att du beskriver vad av kompetenserna ovan du ser som din styrka, dina tidigare erfarenheter samt varför du vill jobba hos oss. Deadline för ansökan är den 11 april men vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan deadline. Frågor? Kontakta Sofia Ingemanson på sofia.ingemanson@charityrating.org eller 0733 678 188.

 

 

Dela: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit Email

Relaterade inlägg