Ju fler vi blir desto starkare är vår röst och möjlighet att påverka.

Charity Rating är givarnas intresseorganisation. En ideell medlemsförening, där du och alla andra som är intresserade av bättre kontroll och insyn i den ideella sektorn kan bli medlemmar. Vårt uppdrag är nämligen att granska hur de ideella organisationerna arbetar och vilken skillnad de gör med hjälp av våra gåvor.

Kunskap och makt

Det kostar inte mycket att bli medlem i Charity Rating. Ändå är du som medlem oerhört värdefull för oss. Ju fler vi blir desto starkare är vår röst. Desto större chans har vi att påverka och desto bättre är våra möjligheter att serva dig och andra givare med relevant information om den ideella sektorn.

Som medlem i Charity Rating är du dessutom med och styr vår verksamhet. Det är hos er medlemmar vi hämtar inspiration och önskemål om nya granskningar, jämförelser, analyser och givarguider. Du får även tillgång till en lång rad medlemsförmåner som du kan läsa mer om här.

Nyhetsbrev

Vill du få löpande uppdateringar om Charity Ratings verksamhet? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev här nedan.

Välkommen som medlem!

Ditt stöd är lika viktigt och välkommet oavsett om du är en stor eller liten givare. Därför håller vi våra medlemsavgifter på lägsta möjliga nivå. Anmäl ditt medlemskap redan idag via info@charityrating.org. Sätt in valfritt belopp, minst 100 kr, på vårt bankgiro 5798-9980 så behandlar vi din ansökan omgående. Glöm inte att även märka inbetalningen med ditt namn. Du kan också Swisha till 1236347207. Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn och mailadress i meddelandefältet.

Företag och stiftelser betalar 10,000 kronor per år i medlemsavgift. Fyll i formuläret nedan så skickar vi en faktura till din företagsadress.

Välkomna!

När du ansöker om medlemskap accepterar du Charity Ratings stadgar

 

Välj medlemskap:

Medlemskap för privatperson, 100 kr/år

Medlemskap för företag, 10,000 kr/år

Medlemskap för stiftelse, 10,000 kr/år